Vriend van de maand: Feadship

Wat maakt werken bij Feadship bijzonder?
Dit oer-Hollandse bedrijf heeft ‘roots’ die teruggaan tot 1849. Feadship is een groep van bedrijven die samen werken en tot de absolute wereldtop van de superjachtbouw behoren. Sinds 1949 bouwen Koninklijke De Vries Scheepsbouw en Royal Van Lent Shipyard onder de merknaam Feadship de mooiste custom built superjachten. Feadship is dus de merknaam van onze jachten.
Onder de Feadship bedrijven vallen diverse bedrijven: een werf, het productiebedrijf of ons eigen ontwerp- en engineeringsbureau. Alle specialismen hebben we in huis om onze prachtige superjachten te bouwen. Van eerste schets tot proefvaart.

Vakmanschap, passie en aandacht voor detail
Bij Feadship werk je in de absolute top van de superjachtbouw. Vakmanschap, passie en heel veel aandacht voor detail leiden tot een prachtig eindproduct. Ieder Feadship is uniek en custom built, exact naar de wensen van de opdrachtgever. Een eindproduct waar er maar één van gebouwd wordt en waar iedereen trots op is. Omdat je met zoveel zorg bouwt aan een Feadship, voelt het een beetje alsof het jouw eigen boot is. Dat maakt werken bij Feadship bijzonder!

Partnership Technisch & Maritiem College & Feadship
Feadship wil graag een strategisch partnerschap aangaan met het Technisch & Maritiem College in Velsen. Hierdoor zijn wij “Vrienden van Technisch en Maritiem vmbo Velsen” geworden. Dit strategisch partnership gaan we aan omdat we willen investeren in toekomstige technische talenten. Het stelt Feadship in staat om in contact te komen met gemotiveerde leerlingen. Verder willen we ook stages en leerwerkplekken (bbl) aanbieden, zodat de leerlingen praktijkervaring kunnen opdoen. Op deze manier bouwt Feadship niet alleen een talentenpool op, het versterkt ook de maritieme industrie en stimuleert ook innovatie en kennisuitwisseling. Dat is de reden dat we gezamenlijk investeren in technische educatie, wat resulteert in een veelbelovende toekomst voor de sector.

Neem snel een kijkje op onze nieuwe “Werken bij Feadship” website.
https://www.werkenbijfeadship.nl/

 

https://www.feadship.nl/

Deel bericht
Bekijk meer