Brugklas​

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden voor het eerste jaar van de brugklas op onze school? Uw zoon of dochter is van harte welkom! We doen er alles aan om onze leerlingen een goede schooltijd te bezorgen, waarna zij kunnen doorstromen naar een mooie vervolgopleiding én een baan om trots op te zijn. 

 
Gewijzigde inschrijving brugklas 2021-2022

In verband met corona en de daarmee samenhangende maatregelen heeft het ministerie van onderwijs laten weten dat basisscholen langer de tijd krijgen om het schooladvies voor de leerlingen van groep 8 vast te stellen.

 

Om basisscholen tegemoet te komen hebben de VO-scholen in Velsen daarom besloten om ook de uiterste aanmelddatum voor het voortgezet onderwijs te verlengen tot uiterlijk 15 maart 2021. Hierbij vindt u de aangepaste instructies inschrijven brugklas 2021.

 

Om de inschrijvingen op een veilige manier te kunnen faciliteren is er dit jaar geen sprake van vaste inschrijfdagen, maar van aanmeldmomenten. Tussen 1 maart en 12 maart kunt u online een afspraak maken om op school uw zoon/dochter in te komen schrijven. Daarvoor kunt u deze link gebruiken.

Onder aan het formulier wat dan op uw scherm verschijnt ziet u een verkort aanmeldformulier. Wilt zo vriendelijk zijn deze gegevens in te vullen?

Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen!

 

Voor de volledigheid vindt u hier ook de toelatingsprocedure Velsen.

 

Vindt u het moeilijk om het aanmeldingsformulier in te vullen of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op (0255-546900 of informatie@maritiemcollegeijmuiden.nl). We helpen u graag verder.