Contact

Heb je een vraag? Of ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op door ons te bellen, mailen of bijgaand contactformulier in te vullen. 

Adres

Briniostraat 10-12
1971 HM, IJmuiden
Nederland

Telefoon: (0255) 54 69 00
Email: informatie@maritiemcollegeijmuiden.nl

Contactgegevens van onze docenten en mentoren vindt op deze pagina.

Administratie

De openingstijden van onze administratie zijn:
Maandag, 08.00 – 16.30 uur
Dinsdag, 08.00 – 16.30 uur
Woensdag, 08.00 – 14.00 uur
Donderdag, 08.00 – 16.30 uur
Vrijdag, 08.00 – 14.30 uur

Bereikbaarheid

Het gebouw van het Technisch College Velsen en Maritiem College IJmuiden is zeer makkelijk te bereiken. Omdat onze school een bijzonder onderwijsaanbod heeft, reizen leerlingen vanuit de brede regio naar IJmuiden.

Navigatieadres:

Maritiem College IJmuiden, Briniostraat 10-12, 1971 HM, IJmuiden

Met de bus

Ons gebouw ligt op een minuut lopen van de bushalte. Met de bus ben je vanuit de wijde regio snel op school. Vanuit Amsterdam en Haarlem kunnen leerlingen nu gebruik maken van een extra snelle busverbinding die voor de deur stopt.
Een routeplanner en meer informatie over de kosten van de bus vindt u hier.

Met de pont

Ons gebouw ligt op vijf minuten afstand van de pont vanuit Velsen-Noord. Vele leerlingen en ook medewerkers maken dagelijks gebruik van deze pont.
Meer informatie over de pont vindt u op deze pagina van het GVB.

Met de auto of fiets

Het Technisch College Velsen en Maritiem College IJmuiden is vanuit de wijde regio zeer goed bereikbaar met de auto. Vanaf de A9 neemt u de afslag IJmuiden. Wanneer u rechtdoor blijft rijden richting het centrum van IJmuiden, slaat u na het viaduct linksaf naar de Briniostraat. Er is ruime parkeergelegenheid in de omliggende woonwijken.

Fietsers kunnen hun fietsen kwijt in de fietsenrekken op het schoolplein. Er zijn speciale parkeerplekken beschikbaar voor brommers.