Vacatures

Dunamare Onderwijsgroep

Dunamare Onderwijsgroep bestaat uit 24 middelbare scholen in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen met een uitstapje naar Harlingen en Uithoorn, ieder met een eigen identiteit en een grote mate van zelfstandigheid. Het onderwijsaanbod is heel gevarieerd; van praktijkschool tot gymnasium. Wat deze 24 scholen delen zijn belangrijke ambities: het beste halen uit iedere leerling, individuele talenten in de volle breedte ontwikkelen en van iedere leerling een echte wereldburger maken. Voor vacatures: Werken bij Dunamare 

Vacatures Technisch College Velsen/Maritiem College IJmuiden:

Voor de locatie Maritiem College IJmuiden/ Technisch College Velsen (vmbo B/K/GL), voor de huisvesting van onze maritieme opleiding hebben wij met ingang van het nieuwe schooljaar een tweetal vacatures open staan:

Groepsbegeleider M/V (0,5 FTE) en Slaapdienst medewerker M/V (0,4 FTE)

Aan Maritiem College IJmuiden is een huisvesting verbonden, waar we als team de zorg hebben over ongeveer 60 leerlingen die gedurende de schoolweek bij ons wonen.

De werkzaamheden van de groepsleider vinden plaats van maandag t/m donderdag van 17:30 uur – 22:00 uur. De werkzaamheden van de slaapdienst medewerker vinden plaats van maandag t/m donderdag 22:45 uur – 06:45 uur om de week. Een combinatie van beide functies behoort tot de mogelijkheden.

De kandidaten die wij zoeken zijn authentieke personen die op professionele wijze hun pedagogische capaciteiten gebruiken.

De groepsbegeleider heeft bij voorkeur een pedagogische opleiding en/of werkervaring. De kandidaat is flexibel,heeft een positieve instelling en is een teamspeler. Ervaring met het organiseren van activiteiten en het werken met jongeren tussen de 12 en 18 jaar is een pré. Deze functie is gewaardeerd in schaal 5 van de CAO-VO (Leerlingondersteuner Maritiem A), vermeerderd meteen onregelmatigheidstoeslag. Op termijn behoort doorgroei naar schaal 6 (Leerlingondersteuner Maritiem B) tot de mogelijkheden.

De slaapdienst medewerker zal in de nacht aanwezig zijn op de locatie om in het geval van calamiteiten dedienstdoende groepsbegeleider te ondersteunen. Er is een slaapkamer beschikbaar om te slapen, op momenten dat deze ondersteuning niet nodig is. Deze functie is gewaardeerd in schaal 2 van de CAO-VO, vermeerderd met een onregelmatigheidstoeslag.

Wij bieden daarnaast een goede werksfeer, afwisselend werk en schoolvakanties vrij.

Wanneer u geïnteresseerd bent in één van bovenstaande vacatures kunt u uw sollicitatie tot uiterlijk woensdag 31augustus e-mailen naar dhr. Martijn Dik, hoofd-huisvesting: m.dik@maritiemcollegeijmuiden.nl

Maritiem College IJmuiden – Briniostraat 10 – 1971 HM IJmuiden – (0255) 546910 – www.maritiemcollegeijmuiden.nl

—-

Interesse om bij ons op school te werken? Klik hier voor het verhaal van collega Jerry Zonneveld.

Open sollicitaties kunnen gestuurd worden aan de directeur van TCV en MCIJ, Frank Out f.out@dunamare.nl