Vriend van de maand: van Braam Minnesma

Van Braam-Minnesma bestaat al 93 jaar en is een echte Zaanse aannemer, gespecialiseerd in grootschalige renovatie en onderhoudsprojecten. Daarnaast doet van Braam-Minnesma veel nieuwbouw projecten. Door de overname van restauratiespecialist Holleman Santpoort zijn wij uitgegroeid tot een allround aannemer met grote diversiteit van projecten.

Wij combineren traditioneel vakmanschap met innovatieve technieken en materialen om bijzondere projecten te realiseren. Of het nu gaat om het verduurzamen van vastgoed, het in ere herstellen van een uniek historisch pand of een mooie nieuwe woonwijk realiseren. Met alle vakdisciplines onder één Zaans dak zetten wij onze ervaring en expertise in om elke opdracht een optimaal resultaat te behalen; voor opdrachtgevers en bewoners.

Elke ondernemer heeft dezelfde opdracht: de goede mensen op de juiste plek zetten. Van Braam-Minnesma en Holleman Santpoort zijn altijd op zoek naar mensen die over een intrinsieke motivatie beschikken; zij willen morgen beter zijn dan vandaag. Op het moment dat je als bedrijf hierin slaagt, ontstaat er een bedrijfs-DNA waarin passie de boventoon voert en iedereen complementair is aan elkaar. Wij kunnen met trots zeggen dat van Braam-Minnesma en Holleman Santpoort over dit DNA beschikken.

Onze medewerkers hebben de focus op een bepaald project en de ambitie om dit werk naar het allerhoogste niveau te tillen. Wij worden blij van mensen die zich willen ontwikkelen en zullen altijd opleidingen en persoonlijke groei stimuleren.

Wij zijn “vriend” geworden om jonge vaklieden de kans te bieden zich te ontwikkelen bij van Braam-Minnesma en samen met ons te groeien tot een nóg succesvoller en groter bouwbedrijf.

www.braam-minnesma.nl

Deel bericht
Bekijk meer