Zo leuk is onze school! Open dag, doemiddag, kom eens langs!

De Doe-middag van 1 december gaat in verband met de coronamaatregelen helaas niet door, maar wordt verplaatst naar een nog nader te bepalen datum in januari/februari 2022. 
We laten je graag zien hoe leuk onze school is!
  • Je bent  van harte welkom op de open avond op vrijdag 4 februari  tussen 18.00 en 21.00 uur.  Je hoeft je hier niet van tevoren voor op te geven.
  • Je kunt je ook inschrijven voor onze doemiddag op 26 januari van 14.30 tot 17.00 uur. Klik daarvoor op de datum en vul het formulier in. We nemen daarna contact met je op!
  • En speciaal voor meisjes is er een Girls Night op dinsdag 1 februari van 18.30 tot 20.30 uur. Ook hiervoor kun je je opgeven door op de datum te klikken.
Wil je zelf alvast  digitaal een kijkje nemen?
  • Klik hier voor de opnames van onze digitale open avond van vrijdag 29 januari 2021. Aan de hand van diverse nieuwe filmpjes geven we je een beeld van alle praktijkvakken en profielen en besteden we aandacht aan de aanmeldprocedure en de introductie en begeleiding in het eerste jaar.
  • Met behulp van de prachtige 3D-roadmap van onze school en van de Union, een van onze opleidingsschepen, kun je een digitaal kijkje nemen in het gebouw en op het schip.
  • Vind je het leuk om meteen aan de slag te gaan en heb je zin in een techhniekles en om met papier en plakband een gave knikkerbaan in elkaar te knutselen? Als je hier klikt kunt je met behulp van de foto’s en de instructies direct beginnen! Veel plezier!
  • Techniek is ook leuk voor meisjes! Klik hier voor een Girlsday-film over onze school. 
Deel bericht
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Bekijk meer