Vriend van de maand: Elektrotechnisch Buro Marcel Vittali

Elektrotechnisch Buro Marcel Vittali wil graag kennis en passie voor de elektrotechniek overdragen aan de volgende generatie. Marcel wil jongeren stimuleren en enthousiast maken voor het vak. Samen met het team steken we tijd en aandacht in de leerlingen tijdens de stageperiode en proberen zo breed mogelijk onze kennis te delen.

Alle jongeren die zich technisch willen laten opleiden moeten de mogelijkheid krijgen om met de juiste leermiddelen de opleiding te kunnen volgen. Precies om deze reden zijn wij “trots” vriend van de Stichting! We zijn overtuigd dat onze bijdrage leerlingen extra motivatie geeft om de opleiding af te ronden. We zien al jaren een tekort aan technisch personeel terwijl de techniek wereldwijd explodeert!

www.marcelvittali.nl

Deel bericht
Bekijk meer