Subsidie project Toekomstbestendig Beroepsonderwijs Binnenvaart is toegekend!

Dit project heeft als doel om het beroepsonderwijs voor de binnenvaart in te richten op en klaar te maken voor de toekomst. Om dit te realiseren hebben alle binnenvaartscholen, ASV, KBN, Wereld van de Binnenvaart en ruim 20 bedrijven samen de subsidie aangevraagd bij het Regionaal Investeringsfonds mbo (RIF) .

Na toekenning van de subsidie Toekomstbestendig Beroepsonderwijs Binnenvaart gaat dit 4-jarige project onder leiding van Nova College (als formele aanvrager) 1 juli 2023 officieel starten.

Wij als Maritiem College IJmuiden zijn trots om samenwerkingspartner te zijn in dit project waarin we met elkaar gaan werken aan modern, toekomstbestendig en aantrekkelijk onderwijs, zowel theoretisch en praktisch, voor de binnenvaart.

Samen dragen wij bij aan een Toekomstbestendig Beroepsonderwijs Binnenvaart.

Samenwerkingspartners:

Vof Navis Aquilo, Bosman Shipping Group, Rederij Cement Tankvaart, VOF Seine en Zn, Sendo Shipping, Thyssenkrupp Veerhaven, VT Group, Universe Shipping, Barge Snoei Ambitie, Inge Shipping, DARI Scheepvaart, Wijgaart shipping, HTS Intermodaal, Stichting VMC, Interstream Barging, Vario Groep, Mercurius Shipping Group, Rederij de Jong, Dirigo bv, Stolt Nielsen, A. de Groot Olietransport, Algemeene Schippers Vereeniging, Koninklijke Binnenvaart Nederland, Wereld van de Binnenvaart, Nova College Scheepvaart, STC-group, ROC Friese Poort Urk, Scalda, Maritieme Academie Harlingen, Maritiem College IJmuiden, Berechja College, RSG Stad en Esch.

Deel bericht
Bekijk meer