Zo leuk is onze school!

Techniek heeft de toekomst! 
Doemiddag? Open dag? Kom bij ons langs: we laten je graag zien hoe leuk onze school én techniek is!

Je bent van harte welkom bij een (of meer!) van onderstaande activiteiten. Je kunt je opgeven door op de datum te klikken. Dan verschijnt er vanzelf een aanmeldingsformulier.

Open dag/avond (aanmelden mag, maar is niet verplicht)
Doe-middag (vooraf aanmelden)

Indien uw zoon/dochter na aanmelding toch niet kan deelnemen, graag tijdig afmelden via ontdektechniek@technischcollegevelsen.nl. Dit i.v.m. grote belangstelling voor de doe-middagen.

Girls Night  
                    (vooraf aanmelden)
TechClub, groep 7 en 8: 

Kom een periode van 6 weken lang naar onze TechClub! Klik hier voor meer informatie.

Wil je zelf alvast  digitaal een kijkje nemen?
 
Filmpjes

  • Rechts bovenaan de homepage kun je een filmpje aanklikken waarmee je een goede indruk krijgt van zomaar een schooldag bij het Technisch en Maritiem College.
  • Techniek is ook leuk voor meisjes! Klik hier voor een Girlsday-film over onze school.
3D
  • Met behulp van de prachtige 3D-roadmap van onze school en van de Union, een van onze opleidingsschepen, kun je een digitaal kijkje nemen in het gebouw en op het schip.
  • En wat vind je van de Maxima
 Techiekles
  • Vind je het leuk om meteen aan de slag te gaan en heb je zin in een techhniekles en om met papier en plakband een gave knikkerbaan in elkaar te knutselen? Als je hier klikt kunt je met behulp van de foto’s en de instructies direct beginnen! Veel plezier!
Ontdek Velsen
  • Klik hier om Ontdek Velsen Magazine (10) te openen voor informatie, tips en leuke evenementen in IJmuiden en omgeving. 
Deel bericht
Bekijk meer