Bestellen sport- en veiligheidskleding

Op onze school vinden we veiligheid en een juiste uitstraling voor het vak waarvoor de leerling wordt opgeleid belangrijk. Voor de praktijk- en sportlessen is het om deze redenen verplicht dat deze voorgeschreven kleding en veiligheidsschoenen worden gedragen. De bovenkleding wordt voorzien van de voornaam en het logo van de school in verband met herkenbaarheid in en buiten school, zoals tijdens de beroepsgerichte stage.

De kleding en veiligheidsschoenen worden op school gepast. Welke kleding is nodig?

 

TCV

Klas 3 en 4 PIE en BWI:

 • Sportshirt
 • Sportbroekje
 • Amerikaanse overall TCV
 • Veiligheidsschoenen (indien nog niet in bezit)

Klas 3 en 4 M&T:

 • Sportshirt
 • Sportbroekje
 • Overall TCV (lang)
 • Veiligheidsschoenen (indien nog niet in bezit)

 

MCIJ

Klas 1 t/m 4  MaT:

 • Sportshirt
 • Sportbroekje
 • Overall MCIJ (lang) blauw
 • Veiligheidsschoenen (indien nog niet in bezit), model instapschoen/laarsje

 

Keuze werkschoenen

De werkschoenen worden in twee prijzen aangeboden. U bent vrij in de keuze hiervan. Alle schoenen voldoen aan de veiligheidsnormen die wij stellen bij gebruik tijdens de praktijklessen. De duurdere versies hebben meer draagcomfort, en gaan langer mee. De dames werkschoenen hebben een smallere leest dan de heren werkschoenen waardoor ze voor meisjes veelal veel beter zitten. Voor de afdeling Maritiem is het verplicht om instapschoenen of lage laarsjes te dragen, dit in verband met veiligheid indien een leerling te water raakt.

 

Bestellen werk en sportkleding

Het bestellen van de kleding kan via de speciaal ingerichte webshop: https://tcv.mkhbusiness.nl.

Bestellingen t/m 1 september zullen gratis op school worden geleverd. Eventueel kan ook voor worden gekozen om bestellingen tegen een verzendtarief van € 6,95 te laten leveren op het eigen huisadres. Na 1 september kan alleen nog worden gekozen om de bestellingen op huisadressen te laten bezorgen, dus bestel tijdig de kleding!

 

Deel bericht
Bekijk meer