Girls Night? Rondleiding? Je bent van harte welkom!

Zit jij in groep 8? Kom eens langs bij ons op school om te ervaren dat het Technisch College Velsen / Maritiem College IJmuiden veruit de leukste school is voor echt technisch en maritiem onderwijs.

 

Girls Night

De voor 2 februari geplande Girls Night is verschoven naar 16 februari. Op die avond – speciaal voor meisjes! -willen we je graag tussen 18.30 en 20.30 uur onze school laten zien en je vertellen hoe leuk techniek is. Je bent van harte welkom! Vul via deze link je gegevens in, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. We kijken er naar uit je te mogen begroeten bij ons op school!

 

Individuele rondleiding

Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor een individuele rondleiding door de school, op werkdagen aan het einde van de middag. Stuur een berichtje aan informatie@maritiemcollegeijmuiden.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Deel bericht
Bekijk meer