Scholingsdagen personeel

Onze school is  vanaf 2016 bezig met de implementatie van vernieuwd vmbo. Dat vraagt veranderingen van het onderwijs en een andere manier van samenwerken binnen de school.
In het afgelopen jaar heeft u dat bijvoorbeeld gemerkt door de kleinere onderwijsteams en de inzet van teamvoorzitters op die teams, die uw dagelijks aanspreekpunt zijn.

We ontwikkelen ons als school dit jaar verder in het leiding geven en in teamontwikkeling. Daarvoor zijn er 2 studiedagen gepland die als halve studiedag in de jaarplanner stonden. En er is een extra halve dag toegevoegd. Op deze data heeft uw kind dus geen school maar een lesvrije dag.

Dit zal zijn op 14-12-2017 en op 19-3-2018 en op 2-7-2018 (ochtend).
Daarnaast zijn er studiedagen voor teamvoorzitters en sectievoorzitters. Dan is er sprake van aangepaste roosters. Dit kan leiden tot kortere lesdagen voor uw zoon of dochter. Dit kunt u verwachten op 30-11-2017, 12-2-2018 (ochtend) en 9-4-2018 (ochtend).

Het Maritiem College IJmuiden maakt gebruik van Cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Het Maritiem College IJmuiden maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies? Het plaatsen van Cookies zorgt ervoor dat onze website goed werkt en dat jij goed en gemakkelijk door onze website kunt navigeren. Cookies zijn kleine tekstbestanden waarmee automatisch informatie wordt opgeslagen. Hoe gebruiken wij Cookies? Door het plaatsen van Cookies kunnen wij bijvoorbeeld zien of jij voor het eerst onze website bezoekt of dat je deze al meerdere malen bezocht hebt. Wij gebruiken Cookies om het volgende te doen: - Kernfuncties. Deze cookies zijn nodig om onze website gemakkelijk te laten functioneren. Enkele onderdelen van de website zullen zonder deze cookies niet werken. - Google Analytics. Door het observeren van het gedrag van bezoekers op onze website, kunnen wij ervoor zorgen dat de inhoud van onze website nog beter wordt afgestemd op onze bezoekers. - Daarnaast gebruiken wij diverse trackers om onze bezoekers buiten het bezoek van onze website van informatie te voorzien van onze evenementen (bijvoorbeeld open dagen, of aanmelddeadlines). Cookies verwijderen of uitschakelen. Heb je toch liever geen cookies in je browser? Deze kun je zelf gemakkelijk uitschakelen via je browser instellingen. Houd wel in je achterhoofd dat dit ervoor kan zorgen dat onze website niet meer optimaal werkt. Meer informatie over hoe u cookies kunt uitschakelen? Klik hier Inzage, correctie en recht van verzet Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van gegevens. Gebruik hiervoor de . Om misbruik te voorkomen kan gevraagd worden om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van de cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser.

Het Maritiem College IJmuiden maakt gebruik van Cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten hierover? Bekijk ons cookiebeleid.

Sluiten