MCIJ trots op onze geslaagde leerlingen

De vlag kan uit in IJmuiden voor de leerlingen van het Maritiem College IJmuiden. 25 van hen zijn geslaagd. Het grootste deel volgde de kaderberoepsgerichte leerweg; de anderen de basisberoepsgerichte leerweg dan wel de gemengde leerweg. Een prestatie van formaat. Een aantal leerlingen is al aan het varen, maar de meeste kiezen ervoor om door te gaan studeren aan het mbo.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren. Door verder te gaan binnen onze site, accepteer u automatisch ons cookiebeleid. meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren. Door verder te gaan binnen onze site, accepteer u automatisch ons cookiebeleid.

Sluiten