MCIJ verjaardagen-dag

Omdat we niet altijd toekomen aan het vieren van alle verjaardagen van onze leerlingen doen we het vandaag voor iedereen. Het was vandaag dus VERJAARDAGENDAG op het maritiem college ijmuiden! De dag begon voor iedereen met een heerlijk ontbijt en een kadootje, tijdens de kleine pauze een lekker stuk taart. s’Middags was er een middag vol (water)pret, dus een dag vol verrassingen! En bij deze iedereen (nogmaals) van harte gefeliciteerd!!!🎈🎈🎈

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren. Door verder te gaan binnen onze site, accepteer u automatisch ons cookiebeleid. meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren. Door verder te gaan binnen onze site, accepteer u automatisch ons cookiebeleid.

Sluiten