Data rondom de examens

Woensdag 14 juni: bekendmaking definitieve normering alle eindexamens.
Ongeveer rond 15.00 uur: alle kandidaten worden gebeld. Om 17.00 uur worden alle geslaagde kandidaten op school verwacht.

Donderdag 15 juni: 9.00 uur afgewezen kandidaten melden zich bij hun mentor. Op de voorlopige cijferlijst wordt aangegeven wel vak wordt herkanst. De basis- en de kaderkandidaten mogen twee vakken herkansen; het beroepsgerichte vak en een algemeen vak. De kandidaten van de gemengde leerweg mogen slechts één vak herkansen. Ook de reeds geslaagde kandidaten hebben recht op een herkansing. Hierbij telt het hoogste cijfer.

Vrijdag 16 juni: Herkansers moeten zijn doorgegeven aan DUO.

Maandag 19 t/m donderdag 22  juni: Herkansingen gemengde leerweg.

Woensdag 21 juni: Herkansingen Basis- en Kader.

Vrijdag 30 juni: bekendmaking definitieve normering 2e tijdvak.
Kandidaten worden om ongeveer 11.00 uur gebeld door hun mentor.

Maandag 3 juli: Boeken inleveren tussen 18.00 en 19.15 uur
Diploma uitreiking 19.30 uur.

Voor meer informatie over de examens en deze data/ roostering van de herkansingen, zie de brief die verstuurd is via Magister.

Het Maritiem College IJmuiden maakt gebruik van Cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Het Maritiem College IJmuiden maakt gebruik van cookies, omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren. Hieronder verschaffen we je met informatie over wat cookies zijn en hoe wij deze gebruiken. Wat zijn Cookies? Het plaatsen van Cookies zorgt ervoor dat onze website goed werkt en dat jij goed en gemakkelijk door onze website kunt navigeren. Cookies zijn kleine tekstbestanden waarmee automatisch informatie wordt opgeslagen. Hoe gebruiken wij Cookies? Door het plaatsen van Cookies kunnen wij bijvoorbeeld zien of jij voor het eerst onze website bezoekt of dat je deze al meerdere malen bezocht hebt. Wij gebruiken Cookies om het volgende te doen: - Kernfuncties. Deze cookies zijn nodig om onze website gemakkelijk te laten functioneren. Enkele onderdelen van de website zullen zonder deze cookies niet werken. - Google Analytics. Door het observeren van het gedrag van bezoekers op onze website, kunnen wij ervoor zorgen dat de inhoud van onze website nog beter wordt afgestemd op onze bezoekers. - Daarnaast gebruiken wij diverse trackers om onze bezoekers buiten het bezoek van onze website van informatie te voorzien van onze evenementen (bijvoorbeeld open dagen, of aanmelddeadlines). Cookies verwijderen of uitschakelen. Heb je toch liever geen cookies in je browser? Deze kun je zelf gemakkelijk uitschakelen via je browser instellingen. Houd wel in je achterhoofd dat dit ervoor kan zorgen dat onze website niet meer optimaal werkt. Meer informatie over hoe u cookies kunt uitschakelen? Klik hier Inzage, correctie en recht van verzet Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van gegevens. Gebruik hiervoor de . Om misbruik te voorkomen kan gevraagd worden om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van de cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser.

Het Maritiem College IJmuiden maakt gebruik van Cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten hierover? Bekijk ons cookiebeleid.

Sluiten